Peräkärryt ja venetrailerit

MYYNTI - VAIHTO -  HUOLTO - VUOKRAUS

MYYNTI

Nyt meillä myynnissä laadukkaat JUHTA peräkärryt ja venetrailerit. Kaikki Juhta Plus- peräkärryt ovat lujarakenteisia, ns. täysrunkoisia peräkärryjä. Tämä tarkoittaa sitä, että perävaunujen rungot ovat hitsattuja, eivät pulttikiinnitteisiä. Hitsauksen jälkeen peräkärryn runko sinkitään uppokastamalla. Sekin tapahtuu Suomessa. Tämän jälkeen peräkärry varustellaan valmiiksi tuotteeksi. Tämänkin jälkeen lokasuojat ja reunapellit ovat vaihdettavissa esim. kolaritilanteissa. Kaikki Juhta Plus -peräkärryt ovat kippaavia. Autamme mielellämme sinua valitsemaan juuri Sinulle sopivan peräkärryn mallistostamme.

VAIHTO

Otamme mielellämme vaihdossa perä- / matkailuvaunuja riippumatta niiden merkistä, mallista tai iästä. Jokaisen vaihtotuotteen arvioimme yksilöllisesti. Nosta vanha kärry koukkuusi ja aja se Jokiniittytielle arvioitavaksi. Vaihdossa tulleiden perä- / matkailuvaunujen varasto vaihtuu jatkuvasti. 


HUOLLA TAI KORJAA

 Olemme valtuutettu Juhta Plus -tuotteiden huoltokorjaamo. Lisäksi huollamme ja korjaamme kaikki peräkärryt ja hevoskärryt merkkiin ja malliin katsomatta.

VUOKRAUS

Meiltä voit vuokrata käyttöösi laadukkaat JUHTA peräkärryt.


Vuokrattava malli


JUHTA PLUS 750 MKKL kuomulla

Kantavuus: 490kg

Lavan sisämitat: 350 x 150cm


Lisätiedot ja vuokraus 

p. 050 - 383 4455


HINNAT

1 - 3h: 15€
3h - 1 vrk: 25€
Viikonloppu: 60€
7 vrk: 100€