Maksuaikaa hankinnalle

SVEA tai Bigbank - RAHOITUS

Voimme tarjota maksuaikaa hankinnoillesi Bigbank tai SVEA rahoituksilla.
BIGBANK


Bigbank -rahoituksessa korkotarjous tällä hetkellä 5,9%, jopa täysin ILMAN KÄSIRAHAA! 

Turvallinen ja helppo vaihtoehto rahoittaa ajoneuvohankinta. Lainaa jopa 50 000€ saakka. Laina-aika max. 7 vuotta.

Bigbank tarjoaa osamaksurahoitusta yksityishenkilöille. Voit hakea rahoitusta, jos olet yli 18-vuotias, sinulla on säännölliset tulot, sekä pysyvä osoite Suomessa.

Esimerkkilaskelmassa rahoitettava summa 9000€. Maksuaika 84kk. Perustamiskustannus 349€. Tilinhoitomaksu 15€. Todellinen vuosikorko 10,9%.
SVEA

Valittavanasi on joko SVEA Asuntoautorahoitus tai SVEA Storepay -erämaksu

Rahoituksilla saat joustavuutta maksuaikaan.

Voit hyödyntää rahoitusta matkailuajoneuvojen ostoon ja vaihtoon sekä muihin hankintoihin esim. teltat, ilmastointilaitteet, markiisit, huollot ja korjaukset.

Lue lisää Svea Asuntoautorahoituksesta.

Alla lisätietoa Svea Storepay -erämaksusta.

Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit!

Svea Storepaylla voit tehdä joustavasti hankintoja aina 10 000 euroon saakka. Tutustu Storepay erämaksuun tästä ja jos päätät hakea erämaksua, ole yhteydessä myyjääsi, kun sopimus on hyväksytty.

Erämaksun tyypillistä käyttöä kuvaava luotto 1500 €, maksuaika 10 kk. Luottokustannukset yhteensä 99,26 € (avausmaksu 0 €, korko 9,95 % ja käsittelykulu 3,00 €/kk), todellinen vuosikorko 15,15 %. Kuluttajasuojalain mukainen luottohinta 1599,26 €. Kuukausilyhennyksen suuruus esimerkkilaskelmassa 159,93 €. Voit tutustua Svea Storepay erämaksun yleisiin ehtoihin tästä linkistä.

Jos tallensit luottohakemuksesi keskeneräiseksi ja haluat jatkaa luottohakemuksen loppuun, voit tehdä sen kirjautumalla: https://self3.svea.com.