Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 1.9.2023 lähtien.

Verkkokaupan myyjänä on Vieskan Caravanhuolto Oy ( Y-tunnus 3098663-2 ).  Myymme tuotteita yrityksille ja 18 vuotta täyttäneille yksityishenkilöille. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Tuotteita voi tilata kotisivuilta lisäämällä ne ostoskoriin. Tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, mikäli sähköpostiosoite on annettu. Asiakas hyväksyy nämä toimitusehdot ja hinnat tehdessään tilauksen.

Tuotteet maksetaan laskulla tai noudon yhteydessä joko käteisellä tai kortilla.

Verkkokaupassa on näkyvillä varastosaldot. Saatavilla olevat tuotteet on noudettavissa myymälästä heti. Tilaustuotteilla on toimitusaika keskimäärin n. 1-2 viikkoa. Tilaustuotteet on noudettavissa myymälästä, kun siitä ilmoitetaan erikseen. Varastosaldot päivittyvät viiveellä, mutta olemme yhteydessä, mikäli toimitusaikaan tulee tästä syystä muutoksia. Pidätämme oikeudet mahdollisiin saldovirheisiin.

Verkkokaupan asiakkaalla on 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavat tai vaihdettavat tuotteet tulee olla alkuperäispakkauksessa ja myyntikuntoisia. Käytettyjä tuotteita emme ota vastaan. Sähkö- ja elektroniikkaosilla ei ole palautusoikeutta. Palautuksissa hyvitämme tuotteiden hinnan, emme mitään muita kuluja. Reklamaatiotapauksissa pyydämme olemaan yhteydessä huolto@vieskancaravanhuolto.fi tai numeroon 050 383 4455.